Lopend vuur, een kunstenaarsboek dat de reis van het Woord door de eeuwen in beeld brengt. Het laat pagina's uit de Bijbel zien door de eeuwen heen, van de Hebreeuwse Dode Zee-rollen via Grieks, Keltisch, Karolingisch, Gotisch en Verlicht West Europa, tot aan hedendaagse Chinese beeldschermteksten van een Bijbel-App. De nadruk ligt op het beeldend aspect van deze teksten en tekens. De zestien panelen van de Leporello binding, aan voor- en achterkant bewerkt, bewegen als een lopend vuur door de ruimte. U kunt het boek huren voor bijvoorbeeld een themadienst of -avond. Het boek is te koop voor € 895.

Ook kunt u een originele afdruk van n van de platen uit het boek bestellen, afgedrukt op zwaar aquarelpapier en door de kunstenaar met de hand bewerkt in potlood en acrylverf. Deze unieke kunstwerken kosten 150,= ex. verpakking- en verzendkosten.

Vliegen in het donker, een beeldverhaal over een gans die in de winternacht een visioen van licht en leven krijgt. Ze breekt uit haar bevroren wereld, sluit zich bij andere ganzen aan en reist langs de nachtelijke hemel. Tot ze een zingen hoort en landt in het veld waar ze Hem vindt die haar hartsverlangen is. U kunt het boek huren voor bijvoorbeeld een themadienst of -avond. Het boek in Leporello boekbinding uitgevoerd in linnen is te koop voor € 2495.

Van dit grote kunstenaarsboek zijn kleine boekjes verkrijgbaar € 12,50 per stuk ex. verpakking- en verzendkosten. Afmeting van de boekjes is 10x15 cm, zachte kaft, full colour.

Bestellen via kunst @wilmawagenaar.nl ovv uw naam, adres en gewenst aantal exemplaren Ook kunt u een originele afdruk van n van de platen uit het boek bestellen, afgedrukt op zwaar aquarelpapier en door de kunstenaar met de hand bewerkt in potlood en acrylverf. Deze unieke kunstwerken kosten 150,= ex. verpakking- en verzendkosten.